Hvor kan hypnose hjælpe dig.

Eksamensangst:
Det behøver ikke at være ubehageligt at gå til prøver og eksamener. Med hypnose finder vi årsagen til angsten. Din underbevidsthed har måske et gammelt indlært tankemønster omkring det med at skulle præstere. Du vil få frigivet mentale resourcer så du ikke oplever at klappen går ned. Eksamensangst kan fjernes permanet med hypnose.

Flyskræk:
Med hypnose kan du reducere eller helt slippe din angst for at flyve. Benyt dig af muligheden til at slippe fri af din flyskræk med Hypnose. Flyskræk kan fjernes permanet med hypnose.

Selvværd, selvtillid og generthed:
Vi er hvad vi tænker. hypnose kan hjælpe dig til at få et større selvværd, få mere selvtillid og tænke positivt. Både om dig selv, men også om din fremtid… hypnose kan hjælpe dig med at se muligheder frem for begrænsninger.

Røgfri med hypnose:
Bliv røgfri på en time. Når du først har truffet valget om at du skal være røgfri går resten let. Med hypnose bliver du fuldstændig ligeglad med cigaretter og tobak, og dit vanemønster bliver fjernet permanent.

Slank med hypnose:
Måske du kender det. Du har allerede prøvet flere af de slankekure der findes på markedet. Det virker en tid, men når slankekuren er forbi stiger vægten igen og passerer den vægt du havde inden du begyndte…

Med Hypnose ændrer vi den følelse du spiser på, og du indstiller dig på en livsstilsforandring.

Angst, fjernes med hypnose:
Bestemte situationer eller tankemønstre, ofte glemte og fortrængte oplevelser fra barndommen, sætter pulsen i vejret, nogle hyperventilerer og er bange for at besvime, andre føler en grundlæggende uro/angst i kroppen hele tiden. Hænderne ryster, hjertet banker og sveden springer. Man har mest lyst til at vende om og løbe hjem og gemme sig… Sådan er situationen for mange mennesker der lider af angst og rammes af angstanfald. Med hypnose vil du efter ganske få gange opleve en mærkbar bedring i din tilstand.

Depression, tristhed:
Depression kan være en lammende tilstand hvor du ikke kan rejse dig op fra sengen eller stolen. Hvor alt virker tungt og trist, du kan ingenting overskue, og den mindste ting kan slå dig helt ud. Med hypnose er det muligt at finde årsagen til din depression og få ændret de negative tankemønstre der styrer dig, til positive tankemønstre. Det er muligt at løfte den tunge dyne, så du igen kan se lyset.

Afvænning af en afhængighed:
Afhængighed har altid noget med følelserne at gøre. Du spiser på en følelse, drikker på en følelse, spiller på en følelse. Alkohol og hashmisbrug er altid rodfestet i underbevidstheden. Med hypnose kan man få åbnet op og gennemlevet de følelser der gør at man tyer til disse rusmidler for ikke at mærke sig.

Fobi-fri, med hypnose:
Fobier er uhensigtsmæssig indlæring om at feks edderkopper er “farlige”. Disse indlæringer stammer ofte fra barndommen. Eks på fobier: højdeskræk, tandlægesskræk, araknefoni (edderkopper), klaustrofobi (små rum eller at føle sig fastlåst), bange for åbne pladser, bange for fugle, eller social fobi (svært ved at være sammen med mange mennesker) mm… med hypnose, kan vi få fobien til helt at forsvinde og aldrig komme tilbage.

Mentaltræning med hypnose:
Forbedre dine sportspræstationer, din motivation og din indlæring.

Få de sidste 8 procent med! – brug hypnose som mentaltræning. Meget powerfuldt værktøj. Eller hvis selvtilliden og troen på at du kan, ikke er på sit højeste, kan du med hypnose frigive dine egne mentale resurcer og dermed opnå bedre resultater. Med hypnose arbejdes der med de blokeringer, der underbevidst kan forhindre dig i at yde dit bedste.