Hvem er Lasse Brahe.

Socialpædagog, Psykoterapeut, Hypnotisør og Hypnoterapeut er bare nogle af de faglige titler som jeg kan skrive på mit CV.
Bag titlerne gemmer sig en mand der er født og opvokset i Nordjylland, flyttede til Roskilde i 1994, og videre til Svendborg på Sydfyn i 2013.

Jeg begyndte på socialpædagogstudiet i en sen alder, da jeg var 33 år gammel.
Indtil da havde jeg det sådan at der ikke var nogen der skulle bestemme over mig, hvilket afholdt mig fra at gøre meget af det jeg havde lyst til og lavede en masse i trods og for at provokere. Det er en helt anden historie.

Da jeg var midt i Socialpædagog uddannelsen var jeg i praktik på et socialpædagogisk opholdssted med udadreagerende unge på 14 til 18 år, og vidste ikke helt hvordan jeg skulle takle det når de var provokerende.
Jeg gik til min vejleder og spurgte hvad jeg skulle gøre ?
Det må du selv finde ud af sagde hun!

Jeg begyndte på DIG, Dansk Institut for Gestaltterapi, senere Organisk Psykoterapi. i 1991 for at lære at håndtere de unge jeg mødte på mit arbejde.
Jeg fandt ud af at jeg var nødt til at lære at håndtere mig selv, for at kunne håndtere de unge.
Jeg så en Tegning af Jern Henrik der hang ned fra et træ og sagde til sin bedste ven.
“Det bedste du kan gøre er at blive smaddergo til at være dig”
Det er i virkeligheden det det går ud på når man går i personlig udvikling. Uanset om det er Psykoterapi, Hypnose eller anden form for personlig udviklingsvej.
At blive bedre til at være dig.

Kontakt mig

JernHenrik